Підтримати Долучитися Увійти

Юрій Мойсеєв організував “приймальню на колесах”

2014/11/21 09:11

Член “Сили Людей”, депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв ще у 2010 році організував безкоштовний автобус, що курсує вже 4 роки та возить вірян до Свято-Успенської церкви та Спасо-Преображенського собору, у якому проводить прийом громадян.

“Коли я почав організовувати підвоз людей похилого віку до церкви, багато людей говорили, що це лише одна із технологій моєї передвиборчої кампанії, мовляв, після виборів усе закінчиться. Але надворі кінець 2014 року, а автобус щонеділі з 6 до 10 ранку продовжує курсувати” – розповідає Юрій Мойсеєв.

За словами депутата, спочатку пасажирів було небагато, але зараз автобус “забитий” повністю. Вони всі познайомилися, створили свою, та би мовити, компанію і вже знають “своїх”. “Там все серйозно! Людину, яка їде не до церкви, а просто хоче під’їхати в центр міста – бабусі не пускають” – каже Юрій Мойсеєв. 

Двічі на місяць Юрій Мойсеєв сам їздить цим автобусом до церкви та спілкується із людьми. Користуючись можливістю люди звертаються до депутата із своїми проблемами й виходить щось на зразок “приймальні на колесах”. “Нещодавно бабуся попросила криницю почистити. Ми зібралися, знайшли насос, викачали, почистили. Роботи небагато, а більша частина жителів провулку звідти воду бере. Перед цим люди попросили пустити маршрутку №5 через вулицю Пролетарську і вже кілька місців вона їздить так, як зручно людям. Таких прикладів багато” – ділиться депутат. Такі поїздки для Юрія фактично, як прийомні дні, коли люди по дорозі до церкви ще й мають можливість поспілкуватися із місцевим депутатом.