Підтримати Долучитися Увійти

Звільніть “віце-президента” Єрмака

2020/05/18 21:07

Роками влада в країні діставалася негідникам.

Очільники Адміністрації Президента/ Офісу Президента змінюються регулярно, інтриги та скандали змінюються регулярно, лише Україна не відчуває ні змін, ні прогресу.

Адміністрацію в різні часи очолювали: Дмитро Табачник, Віктор Медведчук, Сергій Льовочкін, Андрій Клюєв, Сергій Пашинський, Борис Ложкін, Райнін Ігор, Андрій Богдан, а нині Андрій Єрмак.

Ми знаємо, що ніколи українці не могли достукатися до тих, кого вони делегували у владу. Про зустрічі президентів ми дізнаємося не з офіційних сторінок, а з розслідувань журналістів: то хтось на дачі вночі зустрічається з директором НАБУ Артемом Ситником, то хтось – з Ігорем Коломойським в “італійському ресторані на Печерську”.

Сьогодні Андрій Єрмак регулярно опиняється у центрі скандалів – від переговорів з Росією, в яких ми опинилися ледь не на межі визнання псевдореспублік, до торгів державними посадами на найвищому рівні.

Ми приєднуємося до справедливого гніву наших співгромадян та вимагаємо від Президента України Володимира Зеленського негайної відставки Андрія Єрмака. Керівник Офісу Президента не віцепрезидент, він не має займатися політикою. Це канцелярська посада суть якої у відповідальності за функціонування офісу! Ми вимагаємо обмежити функції керівника Офісу Президента на законодавчому рівні.

Перестаньте знущатися над країною та призначати негідників на найвищі державні посади.

Ми ж продовжуємо будувати нашу партію “Сила Людей” та закликаємо людей приєднуватися, тільки спільно ми здатні змінити ситуацію на краще.