Підтримати Долучитися Увійти

СИЛА ЛЮДЕЙ створюється, щоб зробити країну принципово іншою

2013/05/23 11:42

«Досить очікувати, поки політичні лідери змінять країну. Справою кожного має бути державне життя та місцеві проблеми. Ми хочемо об’єднатися з людьми, які мають схожі погляди. Разом ми будемо справжньою силою!», – переконаний Вадим Шебанов.

Натомість Олександр Солонтай вважає, що «навіть спосіб створення об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ показує наскільки політика може бути іншою. Все відбувається прозоро, публічно та на конкурентних засадах. Ми повністю відкриті. Чому має бути так? Бо ми всі мріємо про іншу країну та про інше життя. Нам потрібно підтримувати одне одного».

«Сьогодні ми в Донецьку, шукаємо однодумців – і вже знайшли кілька десятків», – заявив Олександр Меланченко. Його доповнив Олексій Гончарук, який розповів, що «в найближчих планах СИЛИ ЛЮДЕЙ – зібрати понад тисячу учасників та прихильників, з якими ми разом і будемо планувати подальші конкретні кроки. Причому діяти будемо зараз, бо вибори то вибори, але життя ними не закінчується, потрібно працювати постійно».

Крім того, ініціатори СИЛИ ЛЮДЕЙ стверджують, що умайбутньому об’єднанні не буде одного вождя, а буде багато лідерів. Рішення прийматимуться не одноосібно, а координатори лише виконуватимуть волю членів. Найважливіше те, що нова політична сила буде засновуватись знизу догори, від місцевого рівня, через регіональний до загальнонаціонального. Тому в найближчі місяці будуть створюватись оргкомітети в селах, містах, районах та областях, а після цього делегати від них зберуться у Києві , щоб заснувати нову силу. Тільки тоді почнуться презентації вже сформованої політичної сили, а наразі мова йде виключно про презентацію ідей для пошуку однодумців.