Підтримати Долучитися Увійти

Навчання в Міжнародній Академії Лідерства від “Сили Людей”

2019/12/16 18:10

Представник «Сили Людей» з м. Одеса Дмитро Бекетов взяв участь у семінарі, організованому Фондом Фрідріха Наумана, який проходив в м. Гуммерсбах з 3 по 15 листопада 2019 р. Навчальна програма була присвячена темі «Зміцнення недержавних організацій: Стратегія, Управління, Фандрайзинг» («Strengthening NGOs – Strategy, Management and Fundrising») в Міжнародній Академії Лідерства (IAF).

1

Дмитро Бекетов ділиться враженнями: «Дякую «Силі Людей» за номінацію на такий прекрасний захід. Мені було дуже цікаво вчитися у форматі Академії, з 9 ранку до пізнього вечора. Як представник громадської організації «ЦеГрІн Одеса» я отримав величезний досвід від розуміння цілей, розробки стратегії і до варіантів імплементації та підтримки фінансової стабільності організації. Разом з теоретичною частиною була така ж за часом практична частина, яка включала брейншторми і багато самостійної роботи, завдяки якій кожен з учасників розбирався в цілях, засобах, стратегіях, планах і цільовій аудиторії своїх організацій. Не менш цікавими були майстер-клас по фандрайзингу в Берліні, візит в ІТ-компанію в Дюссельдорфі з дуже незвичайною структурою організації роботи і прийняттям рішень, а також скайп-конференція з головою ГО з Індонезії про підводні камені управління, найму персоналу і фандрайзингу п’ятирічної організації. Дякую Фонду Фрідріха Наумана за організацію цієї події і можливість знайомства з такими цікавими людьми з усього світу».

«Сила Людей» шукає та ділиться можливостями для розвитку наших партійців, адже розуміє, що в сучасному мінливому світі знання, навички та компетенції потрібно здобувати, оновлювати та поглиблювати безперервно.